Om Hyalor

På Hyalor brinner vi för hälsosamma vanor och produkter som är kliniskt framtagna. Hos oss finner du högmolekulär hyaluronsyra. Denna hyaluronsyra innehåller en stor molekyl så att den bevisligen tas upp via en receptor i tarmen och på det sättet når lederna. 

Jag heter Pia Sternberg och har sålt dessa produkter sedan jag hade en hästsportbutik i Göteborg. Butiken sålde jag för snart 10 år sedan men har kvar min webshop då jag under alla dessa år har fått så fantastisk respons av mina kunder.

Jag tycker det är lika roligt varje gång en kund kommer tillbaka och köper igen. När kunder berättar hur deras hästar slutat att få återkommande ledinflammationer, hundar har blivit ohalta och har lättare att resa sig, värmer det ens hjärta. Inte att förringa alla de människor som blivit smärtfria efter det att de börjat äta högmolekulär hyaluronsyra.

Jag har många kunder som har artros men även de som har psoriasis artrit. Mina kunder har ont i händer, knän, höfter mm och de flesta kommer tillbaka och säger att de fått ett nytt liv!

En man som inte kunnat springa på 3 år pga smärtor i knäna kom tillbaka efter 2,5 månad och sade att han just sprungit Göteborgsvarvet! Han är numera min ständige stamkund.
En kvinna med psoriasis artrit berättar att hon fått ett nytt liv. Nu kan hon hoppa på klipporna och spela innebandy igen.

Hyaluronsyra lindrar också Psoriasis. Akne på ungdomar blir också mycket bättre. Ett mycket bättre alternativ än starka mediciner. Hyaluronsyra är ett kroppseget ämne och har inga biverkningar.  I och med att hyaluronsyran är starkt inflammationshämmande så läker huden på ett effektivt sätt när man tar högmolekulär hyaluronsyra.

Ja, historierna är många och lika glad blir man varje gång. Om du som kund vill ha hjälp med vilken produkt du skall välja så maila mig, info@hyalor.se eller ring 0706-24 00 41.

Kontakta mig mer än gärna så hjälper jag till, Pia

 

Pia Sternberg